Promotie Ryanair pentru 12 rute din / catre Bucuresti: 15% reducere

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 31-05-2016

Ryanair, anunta o promoție-fulger pentru București: 15% reducere pentru toate rutele din/către București pentru călătorii în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie.

Această reducere specială incredibilă se aplică pentru locurile rezervate pe 12 rute din/către București și este valabilă doar astăzi, 31 Mai, până la miezul nopții (ora 24:00), doar pe Ryanair.com/ro. Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans, astăzi oferim 15% reducere pentru locurile rezervate pe 12 rute din/către București, pentru călătorii în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie.

Clienții și turiștii Capitalei României pot acum să aleagă din 12 rute pentru care se aplică reducerea, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi. Consumatorii trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva un city-break de toamnă în Europa, până la miezul nopții (24:00), astăzi (31 mai).” Foto.

Share