Promotie TAROM pentru grupuri pe zboruri interne şi internaţionale

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 26-01-2015

TAROM a lansat oferta de grup cu tarife speciale pentru zboruri interne şi internaţionale. Perioada de călătorie este 1-28 februarie 2015 (data ultimului retur).

Cei care doresc să călătorească însoţiţi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri pot achiziţiona bilete până pe 31 ianuarie 2015. Pentru a beneficia de aceasta ofertă trebuie sa contactati orice agentie proprie TAROM sau agentii autorizati TAROM.

Oferta TAROM pe zborurile interne este dedicată grupurilor formate din minimum 3 şi maximum 5 persoane care călătoresc împreună. Preţul variază de la 89 euro/pasager pentru rute între Bucureşti şi Baia Mare/Satu Mare şi de la 99 euro/pasager pentru rute între Bucureşti şi Cluj/Iaşi/Oradea /Timişoara. Preţurile sunt valabile pentru călătorii dus-întors cu toate taxele incluse.

Pentru zborurile internaţionale, oferta TAROM este dedicată grupurilor formate din minimum 4 şi maximum 10 persoane care călătoresc împreună. Preţurile încep de la 129 euro/pasager, în funcţie de ruta aleasă.

129 EUR/pasager pentru biletele achiziţionate pe rute între:

Bucureşti şi Atena / Chişinău / Istanbul / Londra / Moscova / Praga / Roma / Salonic / Viena
Iaşi şi Bologna / Roma / Torino

159 EUR/pasager pentru biletele achiziţionate pe rute între:

Bucureşti şi Amsterdam / Amman / Barcelona / Beirut / F rankfurt / Geneva / Munchen / Stockholm
Sibiu şi Munchen
Iasi si Londra Luton

Promotie supusă unor termene şi conditii, locuri limitate. Oferta se aplică pe destinaţiile selectate; grupurile vor fi confirmate pe curse în funcţie de disponibilitatea locurilor.

FLASHBACK / Avioanele din flota istorica TAROM.
Va trece TAROM la o flota exclusiv Airbus?
VIDEO / “Smaranda”, alintata flotei TAROM.

Share