Qatar Airways recruteaza la Bucuresti

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 26-04-2014

alt

Pe 10 mai, Qatar Airways recrutează însoțitori de zbor la București. Interviurile vor avea loc la hotelul Radisson Blu – Calea Victoriei 63-81, sector 1 – intre 9 AM si 5 PM.

Cerințe: 21 de ani vârsta minimă, să poți atinge, pe vârfuri, cu mână întinsă, înălțimea de 212 cm, diplomă de Bacalaureat (cel puțin), limba engleză vorbită și scrisă fluent, respectiv condiție fizică excelentă. Cei interesați trebuie să fie dispuși să se mute la Doha, în Qatar, o personalitate puternică, bune abilități interpersonale și deschiderea de a lucra într-o echipă multinațională fiind necesare. Dress code: business formal.

Documente necesare: CV-ul, o copie după pașaport, o fotografie de pașaport făcută într-o ținută similară cu dress code-ul evenimentului (fără a purta ochelari), o fotografie întreagă făcută într-o ținută similară cu dress code-ul evenimentului (tot fără a purta ochelari), respectiv copie după cea mai înaltă diplomă de studii obținută până acum (se acceptă și în română sau altă limbă, nu trebuie în engleză). Click aici pentru a aplica.

Share