ROADSHOW la Bucuresti – Wizz Air Pilot Career Program, 9 iunie!

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 31-05-2015

Esti interesat de programul Wizz Air de pregatire cadeti? Vrei sa devii pilot Wizz Air? Pe 9 iunie, afla raspusul la intrebarile pe care le ai la Bucuresti!

Pe 27 aprilie v-am spus despre programul Wizz Air de pregatire cadeti. De atunci, am primit numeroase intrebari de la voi, atat pe pagina Aeronews de Facebook, pe email, cat si in privat. Revenim acum cu alte detalii. Reprezentanti CTC Aviation si piloti Wizz Air vor fi prezenti la Bucuresti pe 9 iunie pentru a va oferi mai multe detalii si a raspunde intrebarilor voastre. Cele doua sesiuni vor avea loc la 16:30 si la 19:00 la Angelo Airport Hotel. Participarea este gratuita, insa trebuie sa va inregistrati aici. Locurile sunt limitate, asa ca e bine sa va grabiti!

Programul Wizz Air Airline Pilot Career ii va selecta si pregati pe cei care vor sa devina piloti, pe cei care au calitatile necesare, chiar daca nu poseda experienta de zbor sau au, dar foarte putina. Cei selectati vor primi nu doar un loc sponsorizat in programul initial de pregatire, ci si o oferta conditionala pentru un contract de angajare ca First Officer (copilot) Wizz Air. Programul de pregatire va avea loc in centrele dedicate Wizz Air din Marea Britanie, respectiv Noua Zeelanda (North Island) sau Statele Unite.

Share