Ryanair deschide cu doua luni mai devreme ruta Oradea – Londra Stansted

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 13-04-2017

Ryanair a anunțat că noua ruta Oradea – Londra Stansted, ce va fi operata cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, va fi deschisa în septembrie datorită cererii puternice din partea clienților români și reprezintă o extindere a Calendarului Iarna 2017 Oradea.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută Oradea – Londra Stansted prin scoaterea la vânzare a locurilor începând de la doar 24.99€ pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri la tarif promoțional sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com/ro până la miezul nopții, luni, 17 aprilie.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE, Ryanair, a declarat: “Ryanair este încântată să anunțe că noua noastră rută Oradea – Londra Stansted, operată cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, va fi lansată cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, oferindu-le clienților români de business și agrement cele mai mici tarife aeriene. Această nouă rută, parte a primelor servicii pe direcția Oradea – Regatul Unit, va opera începând cu septembrie, și reprezintă o extindere a Calendarului Ryanair Iarna 2017 Oradea.

Clienții români și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțe, și nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri pentru ruta Oradea – Londra Stansted de la doar 24.99€, pentru călătorii în septembrie și octombrie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni, 17 aprilie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.” Foto.

Share