Pe 14.02, surprinde-ti persoana iubita cu KLM Wannagives!

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 10-02-2014

alt

Zburați alături de persoana iubită pe 14 februarie, de Valentine’s Day, cu KLM? Dacă răspunsul este afirmativ, iată cum o puteți surprinde oferindu-i un cadou la 9100 metri altitudine.

Asa cum va informam la sfârșitul anului trecut, pasagerii KLM au ocazia să-și surprindă prietenii sau rudele oferindu-le un cadou KLM Wannagives: o sticlă de șampanie, un loc cu mai mult spațiu la picioare, un parfum sau o cutie de bomboane. Un cadou oferit deasupra norilor, însoțit de un mesaj personalizat. Acum, de Valentine’s Day, aveți un motiv în plus să profitați de acest serviciu KLM Royal Dutch Airlines.

Cum procedați? Accesați acest site până miercuri, 12 februarie, la ora 23:59 și alegeți unul dintre cadourile pe care doriți ca persoana iubită să le primească în zbor pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Cadoul poate fi însoțit de un mesaj special sau doar de precizarea “De la un admirator secret”. Serviciul este valabil pentru toate zborurile intercontinentale KLM cu plecare din Amsterdam. Mai multe informatii despre KLM Wannagives, aici, in timp ce un “making-of” este disponibil aici

http://www.youtube.com/watch?v=fGQR2lf3DRk

alt

alt

Share