TAROM anunță economii la combustibil

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 14-08-2013

alt

Utilizarea eficientă a resurselor de bord în timpul operaţiunilor efectuate la sol a adus companiei TAROM economii de 250.000 de litri la combustibilul consumat.

Această politică îşi dovedeşte eficienţa și aduce, după primele luni de la implementare, economii semnificative la combustibilul folosit în timpul operaţiunilor de sol, respectând în acelaşi timp toate procedurile de siguranţă în vigoare. Toate operaţiunile aferente noii politici de management respectă standardele de siguranţă EASA, reglementările definite de Autoritatea Aeronautică Civilă Română şi procedurile operaţionale ale companiei.

“Performanţele financiare rezultate în urma implementării planului de management continuă să se reflecte în activitatea companiei şi să aducă beneficii considerabile. Politica de reducere a combustibilului poate aduce economii substantiale şi este un obiectiv important pentru o companie aeriană. Astfel, în primele luni ale anului 2013 TAROM a realizat o reducere cu 250.000 litri a cantităţii de combustibil consumate la sol, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor cu cel puţin 250.000 de dolari”, a declarat Christian Heinzmann, Director Executiv şi Accountable Manager. 

Share