Turkish Airlines, promoție Valentine’s Day

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 08-01-2013

alt

Cu ocazia Valentine’s Day, promoția Turkish Airlines aduce bilete la doar 1 euro pentru zborurile care pleacă din Istanbul între 9 și 15 februarie 2013.

Promoția se aplică biletelor cumpărate între 8 ianuarie și 15 februarie 2013, pentru zboruri cuprinse în intervalul 9-15 februarie 2013. Perioada maximă de ședere la destinație este de 8 zile, o perioadă minimă nefiind specificată. Oferta specială se adresează doar membrilor Miles&Smiles, programul frequent flyer Turkish Airlines, fiind necesară prezentarea card-ului de membru în momentul cumpărării biletelor. Al doilea pasager nu trebuie să facă parte din programul respectiv. Unul dintre cei 2 trebuie să cumpere un bilet la prețul întreg din promoția Valentine’s Day, în timp ce al doilea pasager plătește doar 1 euro!

Promoția este valabilă numai pentru călătorii dus-întors și pentru bilete open-jaw (aterizare într-un oraș și întoarcere din alt oraș al aceleași țări). Ambii pasageri sunt obligați să călătorească împreună până la oricare dintre destinațiile incluse în promoție. Deținătorul biletului de 1 euro nu poate acumula mile, spre deosebire de plătitorul biletului întreg. Biletele trebuie emise la cel mult 24 de ore după ce rezervarea a fost făcută iar procedura de ticketing trebuie să fie completată cu cel puțin 7 zile înainte de zbor. Datele de pe bilete și rutele nu pot fi schimbate, iar biletele nu sunt upgradabile și nici nu pot fi returnate contra cost. Promoția nu vizează zborurile code-share. Zborurile către Jeddah, Medina și Yanbu nu sunt incluse în promoție.

Istanbul – Europa
Economy: 99 euro dus-întors, Business: 599 euro dus-întors (+taxe)

Istanbul – Turcia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord
Economy: 199 euro dus-întors, Business: 599 euro dus-întors (+taxe)

Istanbul – Africa, America, Orientul Îndepărtat
Economy: 399 euro dus-întors, Business: 999 euro dus-întors (+taxe)

Comfort Class (Premium Economy) – 499 euro dus-întors (+taxe) spre:
Tokyo, Beijing, Shanghai, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Bangkok, Toronto, Los Angeles, New York, Sao Paulo, Buenos Aires.

Share