VIDEO: Air France, noua clasa La Premiere

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 07-05-2014

alt

Pe 7 mai, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Shanghai, Air France a prezentat noul La Premiere (First). Din septembrie 2014 noua cabina va fi introdusa treptat la bordul a 19 Boeing-uri 777-300ER.

Cu un design rafinat, noua cabina La Premiere propune 4 apartamente individuale. 76 de fotolii vor fi instalate din septembrie 2014 la bordul a 19 Boeing-uri 777-300ER. Fiecare pasager dispune de un fotoliu confortabil care se transforma in pat complet plat, de peste 2 metri lungime, avand la dispozitie si un ecran touch HD cu diagonala de 61 cm, printre cele mai mari din industrie. Cotierele sunt complet retractabile si ofera un spatiu personal de 77 cm latime.

Fiecare apartament, cu o suprafata de 3 mp, ofera intimitate maxima ocupantului. Daca doreste, acesta se poate “izola” prin tragerea perdelelor adiacente, recreand ambianta intima din confortul propriului camin. Proiectat pentru Air France de specialistul B/E Aerospace, noul apartament La Premiere este singurul de acest gen din lume. Designul sau a fost realizat de Priestmangoode impreuna cu agentia de branding Brandimage.

Apartamentul poate fi impartit si cu o a doua persoana, ce poate lua loc pe otomanul confortabil situat in fata fotoliului. Astfel, apartamentul La Premiere poate deveni, in functie de caz, un restaurant, zona de lucru sau mini-lounge pentru conversatii placute. Rafinamentul francez este subliniat de materialele textile folosite, insertiile din piele (la nivelul cotierelor si tetierelor) si de compartimentele de depozitare, captusite cu piele intoarsa. Nu lipsesc cusaturile atent executate, alaturi de insertiile de lemn si metal.

Pentru prezentarea si promovarea noii clase La Premiere, Air France organizeaza 3 evenimente “Air France, France is in the air” in Shanghai, New York si Paris in mai, iunie si septembrie. Deschise publicului, evenimentele au fost gandite ca o calatorie si combina experiente reale + virtuale pentru a-i introduce pe privitori, cu ajutorul unor animatii, in noul univers Air France. Datele evenimentelor: 8-11 mai (Shanghai), 26-28 iunie (New York), 20-21 septembrie (Paris). Mai multe imagini cu noua cabina La Premiere, pe pagina Aeronews de Facebook.

Noul La Premiere Air France:

Lungimea patului: 2,01 metri
Latimea patului: 77 cm
Latimea scaunului: 57 cm
Lungimea apartamentului: 2,30 metri
Suprafata acoperita: 3 mp

alt

alt

alt

alt

alt

Share