VIDEO: Al doilea 787 British Airways

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 01-07-2013

alt

Al doilea Boeing 787 Dreamliner (G-ZBJA) a aterizat ieri, 30 iunie, pe aeroportul Heathrow din Londra. Primul 787 British Airways (G-ZBJB) a ajuns în Marea Britanie vineri, 28 iunie.

După ce va recepționa și primul A380, pe 4 iulie, British Airways va deveni prima companie aeriană din Europa care va oferi zboruri atât cu Dreamliner, cât și cu super jumbo. Așa cum v-am informat aici, primele destinații lung-curier pentru Dreamliner vor fi Toronto, din 1 septembrie, respectiv New York Newark din 1 octombrie. În ceea ce privește rutele A380, zborul inaugural va avea loc pe 15 octombrie între Londra și Los Angeles, urmat pe 15 noeimbrie de Londra-Hong Kong. British Airways a lansat recent si o promoție Bucuresti – Los Angeles cu A380 (din Londra) de care puteți profita aici.
   
Aeronews a aflat că British Airways va zbura inițial cu A380 spre Frankfurt și cu Dreamliner spre Stockholm înainte de a le introduce pe rutele lung-curier amintite. Motivul este evident: familiarizarea piloților și a însoțitorilor de zbor, dar și a angajaților de la sol (mai ales în cazul A380) cu noile aeronave. Mai mult ca sigur, BA va zbura în perioada următoare și pe alte rute scurt-curier din Europa cu A380, respectiv 787. Vă vom informa despre ele pe măsură ce aflăm noi detalii. Click aici pentru orarul de zbor Dreamliner și A380 British Airways. Aici puteți vedea aterizarea pe Heathrow a primului 787 British Airways, configurațiile celor două aeronave fiind disponibile aici

http://www.youtube.com/watch?v=ygsmpzYuEIc 

Share