VIDEO: Alaska Airlines îndeplinește dorințe de Crăciun

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 24-12-2013

alt

Cu toții ne dorim să avem pe cineva aproape de Crăciun, mai ales dacă persoanele respective – prieteni, rude, colegi – trăiesc la mii de km distanță. Alaska Airlines s-a transformat în ajutorul Moșului și le-a îndeplinit dorințele pasagerilor.

Compania americană și-a întrebat unii pasageri pe cine ar vrea să aibă aproape de Crăciun. Răspunsurile au variat de la rude și prieteni până la foști colegi de facultate. După ce au aflat ce își doresc pasagerii, cei de la Alaska Airlines au trecut la fapte și s-au oferit să aducă persoanele respective, gratuit, pe calea aerului. Bucuria celor intervievați a fost cu atât mai mare cu cât nu se așteptau ca, în unele cazuri, compania să ofere bilete gratuite întregii familii, nu doar unei persoane. Cum au reacționat cei norocoși la aflarea veștii, vedeți în clipul de mai jos. Crăciun fericit!

Click aici pentru a vedea surpriza pregatita de WestJet pasagerilor, poate cea mai frumoasa actiune facuta de o companie aeriana in 2013 cu ocazia Craciunului, si aici pentru a admira Avionul Magic Mickey Mouse.

http://www.youtube.com/watch?v=1rMs4URvrEU

Share