VIDEO: Austrian Airlines, noi cabine pe toate zborurile lung-curier

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 14-08-2013

alt

Din 12 august pasagerii Austrian Airlines se pot bucura, pe toate zborurile lung-curier, de noile cabine Economy și Business, dublate de un complex sistem de divertisment la bord.

2538 de scaune au fost instalate în cele 4 Boeing-uri 777 și 6 Boeing-uri 767 din flota lung-curier Austrian Airlines. Clasa Business regăsită pe Boeing-urile 777 oferă unui număr de 4 pasageri din 5 acces direct la culoar. Pe Boeing-urile 767 fiecare pasager din Business Class are acces la culoar. Toți pasagerii Business ai companiei Austrian Airlines se bucură, pe lângă fotoliile ce devin paturi plate și sistemul complex de divertisment la bord, de delicateste culinare DO & CO. 

Reconfigurarea cabinelor Economy și Business a crescut semnificativ gradul de satisfacție în rândul pasagerilor ce zboară pe rute lung-curier. Concret, de la lansarea noilor cabine, gradul de satisfacție a evoluat cu 31 de puncte procentuale. Acest rezultat plasează Austrian Airlines printre primele poziții în rândul companiilor membre Star Alliance. Karsten Benz, CCO-ul Austrian, a declarat: “Suntem încântați de entuziasmul arătat de pasagerii noștri. Creșterea gradului lor de satisfacție arată că investițiile noastre de peste 90 de milioane de euro au dat rezultate.”

alt

http://www.youtube.com/watch?v=rG-Ou0vUnok

http://www.youtube.com/watch?v=CtADYwftkFo

Share