VIDEO: Four Seasons isi prezinta jet-ul privat

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 23-04-2014

alt

Four Seasons a prezentat oficial primul jet din industrie brand-uit in intregime cu numele unui lant hotelier. Este vorba despre un Boeing 757 VIP configurat cu 52 de locuri, avion care va opera zboruri in jurul lumii din februarie 2015.

Livery-ul iese in evidenta prin literele Four Seasons dispuse in partea din fata a fuzelajului si logo-ul Four Seasons pe “coada” avionului (ampenajul vertical). Designul exterior si interior a fost customizat de echipa de experti a corporatiei, Four Seasons promitand o experienta de calatorie greu de egalat. Din februarie 2015, jet-ul FS va primi 52 de oaspeti pentru calatorii personalizate. De succesul lor se vor ocupa angajatii Four Seasons de la bordul avionului, inclusiv un Concierge care va face toate aranjamentele necesare la destinatie pentru a asigura reusita Four Seasons Private Jet Experience.

Intiativa Four Seasons de a oferi calatorii in jurul lumii nu este noua, ea debutand in 2012. Acum, prin prezentarea private jet-ului, oaspetii vor fi intampinati de fotolii cu tapiterie din piele ce devin paturi orizontale, specialitati culinare din bucataria internationala, acces Wi-Fi la Internet si aranjamente in zbor pentru tratamente Spa la destinatie, partide de golf sau excursii private. In pretul fiecarei calatorii cu private jet-ul Four Seasons intra transportul la sol si pe calea aerului, tururile de la destinatie, toate mesele si cazare de lux in proprietatile Four Seasons de pe glob. La cerere, jet-ul Four Seasons poate fi inchiriat in regim charter cu tot cu echipaj. Click aici pentru calatoriile Four Seasons in jurul lumii din 2015 (februarie, aprilie si august).

Si Thompson Airways propune, tot cu Boeing 757, doua calatorii in jurul lumii in toamna acestui an.

alt

alt

Share