VIDEO: Ghiduri de calatorie de la Wizz Air

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 16-07-2014

alt

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat că va lansa pe timpul verii 10 clipuri de călătorie pentru a promova reţeaua atractivă cu cele 98 de destinaţii.

Toate videoclipurile sunt prezentate de către cei mai populari membri ai echipajului Wizz Air, Ambasadorii WIZZ. Cei care vor viziona filmuleţele vor face cunoştinţă cu destinaţiile de călătorie şi vor avea ocazia să primească sfaturi care să-i ghideze în alegerea destinaţiei. Toate filmele au fost înregistrate şi editate de Skyart Media, producătorul clipurilor video WizzTV. WizzTV a fost lansat în 2003, ca parte a unui parteneriat între compania aeriană şi producător pentru a aduce experienţa WIZZ pe ecranele pasagerilor, chiar înainte de călătorie sau rezervare.

Cele 10 clipuri video vor fi postate în săptămânile următoare pe canalul de YouTube Wizz Air. Odată ce un nou videoclip va fi încărcat, fanii Wizz Air de pe Facebook şi utilizatorii de Twitter vor fi imediat informaţi. Primul clip, lansat deja, este despre Barcelona, destinaţie spre care Wizz Air oferă 13 rute internaţionale.

“Suntem încântaţi să lansăm în timpul sezonului de vârf primele videoclipuri despre destinaţii de călătorie pe canalele noastre de Social Media. Toate filmuleţele promovează turismul în oraşele prezentate, făcând mai uşoară planificarea vacanţei următoare pentru pasageri. Echipajul nostru excelent, Ambasadorii WIZZ ghidează telespectatorii prin intermediul acestor filme de scurt metraj oferind totodată şi o mulţime de informaţii utile. Sperăm ca aceste filme minunate vor fi la fel de populare ca cele 98 de destinaţii din reţeaua noastră”, a declarat Daniel de Carvalho, Wizz Air. “Suntem mândri că Wizz Air a ales echipa noastră talentată de a prezenta cele 10 destinaţii interesante din reţeaua sa. Adepţii city break-urilor, iubitorii de soare şi doritorii de aventură vor găsi inspiraţie în noua noastră colecţie de clipuri de călătorii”, a adăugat Laszlo Mrozsi, Wizz TV.

Mai jos, clipul despre Barcelona si cel prezentat de Alice Ciucur, una dintre Ambasadoarele WIZZ din Romania, despre Bucuresti.

http://www.youtube.com/watch?v=IMhUkInTIJc

http://www.youtube.com/watch?v=ImaFI1aTTfo

Share