VIDEO: Noua identitate Turkish Airlines

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 04-12-2013

alt

Widen Your World (Lărgește-ți orizonturile) este noul slogan Turkish Airlines, “Cea mai bună linie aerienă din Europa” în ultimii 3 ani, companie ce deservește aproape 200 de destinații internaționale.

Noul branding accentuează extinderea globală Turkish Airlines și reprezintă o evoluție firească a sloganului anterior, Globally Yours (Al dumneavoastră, global). Pentru a marca noua identitate de brand, Turkish Airlines a lansat un nou spot cu ambasadorii săi globali, superstar-urile Kobe Bryant și Lionel Messi. Noul clip a fost prezentat în Los Angeles ieri, 3 decembrie, cu ocazia unei conferințe de presă la care a participat și Kobe Bryant.

Reclama “Kobe vs. Messi: Duelul” este urmarea clipului “Kobe vs. Messi: Legende la bord”, reclamă care s-a bucurat de un real succes în întreaga lume, devenind cea mai vizionată reclamă din istoria YouTube. La realizarea noului clip au participat circa 200 de persoane. “Kobe vs. Messi: Duelul” poate fi urmărit în 170 de țări, în 20 de limbi diferite, estimările fiind de peste 105 milioane de vizualizări.

http://www.youtube.com/watch?v=jhFqSlvbKAM

alt

Share