VIDEO: Noul Business Class Air France

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 04-02-2014

alt

Air France vrea să redefinească modul în care zburăm la Business și prezintă noul produs. In total, 2102 fotolii vor fi implementate pe 44 Boeing-uri 777 din flota lung-curier între iunie 2014 – vara 2016.

Noua clasă Business este rezultatul unor consultări la care au participat pasagerii AF, angajații companiei, desgineri și specialiști în ergonomia scaunelor. Noile fotolii sunt produse de Zodiac Aerospace, lider mondial în producția de scaune pentru aviație, designul noului Business Class fiind semnat de Mark Collins (Design Investment) alături de agenția Brandimage.

Clasa Business reprezinta a doua etapa din “Best & Beyond”, procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France. Cea de-a treia etapa va debuta in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere (First). Primele aeronave echipate cu noile cabine vor decola in luna iunie 2014. Noul Business Class Air France, cu un layout 1-2-1, a fost dezvoltat in jurul conceptului 3 “F”:

Full flat / fotoliile devin paturi complet orizontale;
Full access / acces direct la culoar, indiferent de amplasarea lor in cabina;
Full privacy / intimitate garantata, o “oază privată” la înălțime.

Fiecare scaun este echipat cu un touchscreen HD cu diagonala de 16 inci (41 cm), pasagerii putand viziona peste 1000 de ore de divertisment. Interfata sistemului a fost revizuita in totalitate, cu navigare similară unei tablete, si poate fi accesata in 12 limbi: franceza, engleza, spaniola, portugheza braziliana, chineza, japoneza, coreeana, germana, italiana, olandeza, rusa si araba). De asemenea, fiecare fotoliu dispune de telecomandă cu touch-screen, priza, port USB si noi casti ce reduc zgomotele ambientale. Pentru confortul pasagerilor, scaunele includ si tetiere moi, ajustabile, respectiv numeroase spatii de depozitare. Rafinamentul noului produs se vede si in tapiteria din piele, materialele textile de calitate si cusaturi.

Pe pagina Aeronews de Facebook gasiti un album complet cu noul Business Class Air France.

alt

alt

alt

alt

Share