VIDEO: Noul livery Iberia, prezentat oficial

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 15-10-2013

alt

Pe 15 octombrie compania Iberia, parte din Grupul IAG alături de British Airways, și-a prezentat noul livery, o schemă cromatică în care roșul joacă un rol “și mai proeminent”.

Conform Iberia, aproape 9000 de persoane (pasageri și angajați) au fost consultate în timpul procesului de creionare a noului logo. Cu ocazia prezentării acestuia, Luis Gallego, CEO-ul Iberia, a declarat: “Nu asistăm doar la schimbarea logo-ului, ci și la aducerea unei imagini noi în fiecare aspect ce ține de Iberia. Astfel, schimbarea va fi percepută în toate produsele și serviciile pe care le oferim pasagerilor noștri”.

Noua schemă cromatică va putea fi văzută “live” la mijlocul lunii noiembrie pe un Airbus A330-300 (EC-LYF), al cincilea avion de acest gen din flota Iberia. După evenimentul de prezentare a aeronavei care va avea loc pe aeroportul Barajas din Madrid, avionul va intra în serviciul comercial. Și restul aeronavelor din flota Iberia vor primi, gradual, noul livery, care va fi afișat și pe aeroporturile unde Iberia operează (în principal la Terminalul 4 din Madrid-Barajas), pe uniformele angajaților, clădirile Iberia, etc.

http://www.youtube.com/watch?v=aFieCI0Kmeo

Share