Wizz Air anunță ruta Cluj Napoca – Tel Aviv

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 09-07-2013

alt

Din 24 noiembrie Wizz Air va lansa zborurile Cluj Napoca – Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion. Ruta va fi operată de două ori săptămânal, miercuri și duminică, cu A320-uri cu 180 de locuri.

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, continuă să anunțe noi rute. Locurile pentru zborurile Cluj Napoca – Tel Aviv sunt disponibile la tarife ce pleacă de la 39,99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse) și pot fi rezervate pe wizzair.com.
 După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2,5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea incluse printre cele mai frumoase plaje din lume.

 Programul de zbor este urmatorul:

W6 3479 CLJ – TLV 16:00 – 19:05 / miercuri, duminica
W6 3480 TLV – CLJ 19:55 – 22:55 / miercuri, duminica

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: “Suntem foarte bucuroşi să introducem astăzi 3 noi rute în reţeaua de zbor şi să conectăm Israelul de două noi ţări. După succesul zborurilor din Tel Aviv spre Budapesta şi Bucureşti, lansate încă din decembrie 2012, ne aşteptăm la acelaşi entuziasm din partea pasagerilor noştri privind noile servicii din Tel Aviv spre Vilnius, Katowice şi Cluj Napoca. Alături de tarifele accesibile Wizz Air, aceste destinaţii vor fi foarte populare în comunitatea israelită ce călătoreşte în Europa. Suntem încrezători că Tel Aviv va beneficia de numărul mare de turişti care va vizita Israelul în timpul anului”.

Share