Zboară în vacanță cu British Airways

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 29-04-2011

Foto: Airbus


British Airways recomandă 3 destinații de vară ideale atât pentru o vacanță cu prietenii, cât și pentru un concediu în familie: Miami, San Juan și Cape Town.

Cei ce aleg Miami (Statele Unite ale Americii) pot zbura cu British Airways de două ori pe zi, zborul de aproximativ 13 ore având escală la Londra. Prețul unui bilet la Economy (World Traveller) pleacă de la 815 euro de persoană, cu toate taxele incluse. Pentru Business Class (Club World), prețul pornește de la 3386 de euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate de la agențiile de turism, de la biroul British Airways sau accesând www.ba.com.

Dacă optați pentru San Juan (Puerto Rico), prețul unui bilet la Economy pornește de la 1053 de euro, cu toate taxele incluse, în timp ce un bilet la Business pleacă de la 5016 euro (toate taxele incluse). Pentru a zbura din București la San Juan (Puerto Rico) aveți două alternative: zborul cu o singură escală la Londra sau zborul cu două escale, una la Budapesta și alta la Londra.

Către Cape Town (Africa de Sud), British Airways zboară de două ori/zi via Londra. Prețul unui bilet începe de la 772 de euro (toate taxele incluse) pentru Economy (World Traveller), un bilet la Business (Club World) plecând de la 2571 de euro, cu toate taxele incluse. British Airways – care a sărbătorit 90 de ani de la înființare în august 2009 – deservește peste 150 destinaţii din 75 ţări. British Airways (BA) este una dintre cele mai mari linii aeriene pe plan mondial, transportând anual aproximativ 36 milioane de pasageri în toată lumea.

Share