Zborurile Blue Air, disponibile în GDS

Share
| Scris de: Teodor Stefan | 02-10-2013

alt

Începând din data de 2 octombrie, toate zborurile companiei Blue Air sunt disponibile în sistemul de distribuție GDS, prescurtarea de la Global Distribution System.

Astfel, agentii de turism vor putea vizualiza, in sistemul GDS, oferta tarifara a companiei Blue Air, aceasta fiind adaptata modului de distributie. Preturile sunt afisate “all inclusive”: 1 bagaj de cala (in limita a 32 kg) si taxa de check-in sunt incluse. Iata sistemele de distributie in care sunt disponibile zborurile Blue Air: Amadeus, Galileo + Worldspan = Travelport, Apollo și Sirena. Compania le reaminteste pasagerilor ca website-ul Blue Air ofera servicii complete de calatorie, de la idei de vacanta pana la inchirieri auto si solutii de cazare. Mai mult, prin Open Booking, motorul de cautare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afisate tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat pasagerii pot alege perioada de calatorie mult mai usor.

“Asa cum am mentionat si cu alte ocazii, agentiile de turism sunt cei mai importanti parteneri ai companiei Blue Air. De aceea, in mod constant cautam solutii pentru diversificarea cooperarii. Daca in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor oferite pasagerilor am implementat deja programe cu scopul de a simplifica etapele dinaintea calatoriei (check-in comun, Pre-Flight reminder, plata cu ajutorul terminalelor Qiwi si Zebra, interfata Open Booking), acum oferim un nou canal de distributie destinat agentiilor de turism. Acest lucru s-a realizat in urma parteneriatului incheiat cu Hahn Air, o companie cu renume international in domeniu, specializata in sisteme de ticketing si distributie”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Share